Hart voor Orchideeen

Maarel Orchids is toonaangevend in de teelt van pot Phalaenopsis. Al veertig jaar zijn we sterk in de sierteelt en de laatste twintig jaar in het kweken van phalaenopsis op onze volledig geautomatiseerde kwekerij van 9.5 ha.

Wij hebben aandacht voor de schoonheid en kwaliteit van de Phalaenopsis. Wij geven helderheid in onze werkwijze en certificeringen, een duurzaam geteelde Phalaenopsis, die door ons volledig geautomatiseerde sorteringsproces op de meest efficiënte wijze wordt afgeleverd. Onze betrouwbaarheid in levering en uniforme kwaliteit, resulteert in hechte relaties met vooraanstaande retailers binnen Europa.

''A Heart for Orchids'' Dat is de reden waarom we doen wat we doen. Wij houden van orchideeën.

 

De betrouwbare partner in uniforme kwaliteit

We onderscheiden ons door onze persoonlijke manier van zakendoen, waarbij wij ons naadloos op de wens van onze klanten willen aansluiten. Wij zijn dagelijks in open dialoog met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Korte, heldere communicatie, zodat wij efficiënt en duidelijke besluiten kunnen nemen. Dit leidt tot goede afspraken die we elke dag waar maken, Het is de weg naar een transparante keten. Helderheid in onze passie. Zo weten onze klanten precies waar wij voor staan en wat wij voor ze kunnen betekenen. Dit is bij ons de basis voor een langdurige relatie.